Joyce Scheijen | Personal Coach

Online training:
Powerboost Your Mindset

Er is maar een manier om een verandering te verwezenlijken in je leven: door het te gaan doen. Een combinatie van 80% binnenwerk en 20% strategie zorgde ervoor dat ik mijn leven anders in kon richten en nu elke dag op kan staan met dat ‘zondagochtendgevoel’.

In deze training zit alles dat je nodig hebt om op persoonlijk vlak het leven te creëren dat jij wilt. Ik neem je mee door alle basiselementen van persoonlijke ontwikkeling waardoor overtuigingen en blokkades aan de oppervlakte komen zodat je daar gelijk mee aan de slag kan. Samen buigen we ze om zodat jij jouw droomleven ook echt kan gaan leven.

Weet je nog niet wat je wilt? Dan is deze training ook perfect voor jou. Beide trainingen krijg je als bonus bij het Personal Mentorship.

Online training:
Powerboost Your Business

Wil je het fundament leggen voor jouw bedrijf – zowel online als offline? Dan is deze online training voor jou. Ik begeleid je door alle stappen van het ondernemen zodat jij met een stevige basis en zonder stress kan starten.

In deze training zit alles dat je nodig hebt om een business te creëren onder jouw voorwaarden. Ik help je met het creëren van de juiste mindset, met het bepalen van je aanbod en prijzen, het omschrijven van je ideale klant en om jouw Money Mindset tot een hoger niveau te tillen. Van het geven van een succesvolle webinar tot het bouwen van een online training – het komt allemaal voorbij.

Deze training is perfect voor startende ondernemers. Beide trainingen krijg je als bonus bij het Personal Mentorship.

Plan een gesprek in

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat zondagochtendgevoel weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

  • Jij weet dat je goed bent in wat je doet
  • Je weet hoe je leads moet binnenhalen
  • Je hebt een omzet van minimaal € 50.000 per jaar of gaat dat dit jaar zeker halen
  • Je voelt je zelfverzekerd in de strategieën die je gebruikt
  • Jij mist het ‘zondagochtendgevoel’ in je hoofd