Joyce Scheijen | Personal Coach

In mijn hoofd is het nooit eens even rustig

Hoor jij je dit regelmatig tegen jezelf zeggen? Of heb je het idee dat je altijd maar aanstaat en het in je hoofd altijd maar doorgaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Uit eigen ervaring weet ik hoe makkelijk het is om dat gevoel van rust en ruimte in je hoofd te verliezen als je lekker gaat met je bedrijf.

Dat moment waarop jij je helemaal zelfverzekerd voelt als ondernemer, leads binnenhaalt en een goede omzet maakt – maar ook voelt dat je constant bezig bent, veel ‘aan’ staan en gefocust bent op je werk.

Ik ga je helpen om het elke dag weer te laten voelen als zondagochtend: met rust en ruimte in jezelf en voor jezelf.

Herken jij je hierin?

 • Jij weet dat je goed bent in wat je doet en voelt je zelfverzekerd in je rol als ondernemer, maar je bent ook constant bezig met je bedrijf;
 • Dat ‘zondagochtendgevoel’ dat je ooit goed kende, heb je al lang niet meer echt ervaren;
 • Je wilt graag je ding blijven doen, maar wel onder jouw voorwaarden;
 • Jij bent niet bang om je professionele pet af te zetten en eens goed te kijken naar de persoon die daaronder zit;
 • Jij bent bereid om uitdagingen aan te gaan en gecoacht te worden zodat je voortaan kunt zeggen: “Het is altijd zondagochtend in mijn hoofd.”

Zo ziet een coaching traject eruit

Jij in de Spotlight

Ik wil geen coach zijn die in jouw spotlight gaat staan, maar juist een coach die bij jou aan de zijlijn staat. Die je vanaf daar aanmoedigt, helpt, spiegelt en af en toe het juiste duwtje geeft zodat jij kunt versimpelen en kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Daarom vind ik het belangrijk dat ik begrijp hoe jouw dag eruitziet. Ik loop daarom graag een keer met je mee op de werkvloer, ben aanwezig bij een van jouw live dagen of evenementen.

Live of Online contact

Maandelijks hebben we sowieso live of online contact (dit kan ook gesplitst worden in tweemaal een half uur), en elke week check ik even bij je in met een belletje, appje of mailtje. Zo zorg ik ervoor dat ik continu op de hoogte ben van wat jou bezighoudt en hoe ik daar het beste bij kan ondersteunen als jouw persoonlijke en business coach.

Ik houd jouw planning goed bij, houd korte lijntjes aan en coach het liefst on the spot. Zo blijf ik altijd bereikbaar voor jou: als je safe space waar je even dat professionele petje ook kunt afzetten.

Een Safe Space

Ik wil er voor je zijn op de momenten die je niet op social media laat zien. Als het even niet zo lekker gaat (privé of zakelijk), klanten over jouw grenzen heen gaan of je gewoon even flink baalt van wat er (nog) niet is. Dat is in mijn ogen een goede coach – een die aan de zijlijn staat, terwijl jij zelf in jouw spotlight blijft staan.

Ik wil jou sterker maken op de momenten dat het allesbehalve zondagochtend is, en je leren hoe je kunt zorgen dat je het altijd weer zondagochtend kunt maken voor jezelf!

Plan een gesprek in

Weet je dat je goed bent in wat je doet, lukt het jou om leads binnen te halen, voel jij je zelfverzekerd in je business, maar mis jij dat ‘zondagochtendgevoel’ in je hoofd?

Ben je klaar om dit weer terug te krijgen, plan dan hieronder een gesprek met me in:

Wat mag je verwachten?

Als wij gaan samenwerken, dan mag je een aantal dingen verwachten van mij als jouw coach.

 • Ik ben je safe space waar je jouw professionele pet even mag afzetten;
 • Ik ben een spiegel die af en toe uitdagende vragen stelt;
 • Ik ben er voor jou, op de momenten dat je iemand nodig hebt;
 • Ik zorg ervoor dat we wekelijks even een contactmomentje hebben en regelmatig de tijd nemen om samen te zitten en te kijken naar jouw groei;
 • Ik ken jouw planning, weet wanneer je belangrijke momenten hebt, ben aanwezig tijdens jouw live dagen of evenementen en sta daar als je me nodig hebt als jouw personal coach;
 • Ik oordeel niet, ik maak ruimte voor kwetsbaarheid en veiligheid en zorg dat de focus op jou als persoon ligt;
 • Ik werk met jou aan duurzaam persoonlijk leiderschap, inner work, ruimte in je hoofd en in je bedrijf, het versimpelen van je dagelijkse bezigheden en het afrekenen van mindfucks en beren op de weg.
 • Ik zorg ervoor dat jij dat ‘zondagochtendgevoel’ weer kan gaan ervaren.