Joyce Scheijen | Personal Coach

Over mij

“Mijn leven veranderde compleet tijdens een vakantie in Kroatië (2015), terwijl mijn man bijna alleen maar sliep.”

 Het is nu mijn missie geworden om succesvolle en ondernemende vrouwen te helpen om hun succes volledig te claimen in zowel hun leven als in hun business. Ik laat ze het succes weer laten voelen en te ontdekken waarvoor ze hier zijn, zodat zij (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. Ik wil jou dichterbij jouw potentieel brengen, zodat jij vanuit jouw kracht gaat doen waar je hiervoor bent.

 

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

 

Maar even terug naar dat strandje in Kroatië met naast mij die slapende man. We kende elkaar net een half jaar en vlak voor die vakantie was ik net in een burn-out geraakt. Ik stelde behoeftes van anderen altijd boven die van mezelf. Ik was een keiharde werker en dacht dat dit mij nooit zou overkomen. Mijn motto was immers: als anderen mensen het maar goed hebben, vind ik het al prima. Ik hield altijd rekening met anderen. 

Mijn leven was eigenlijk een grote puinhoop. Ik had een leidinggevende functie met enorm veel verantwoording bij een groot succesvol bedrijf in de detailhandel. Ik had naast die grote verantwoordelijkheden ook een groot team onder mij en werkweken van 60/70 uur waren heel normaal. Maar ik voelde me uitgeput, gestrest en vooral ongelukkig. 

Heel eerlijk; ik dacht dat het zo hoorde. Een goede baan waar ik voor gestudeerd had, een goed salaris en aanzien bij mijn vrienden en familie. Maar ondertussen cijferde ik mezelf compleet weg, want ‘s avonds lag ik uitgeblust op de bank met nul energie om überhaupt nog iets van mijn leven te maken. Mijn leven bestond eigenlijk alleen maar uit werken en had ondertussen een schuld opgebouwd van € 45.000, -. 

Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin, had alleen maar last van negatieve gedachten en was ook nog eens vreselijk bang dat mijn vriend ook nog eens zou weglopen en mij alleen zou laten. 

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Het resultaat van deze langdurige stress op mijn lichaam kostte mij én mijn galblaas en een burn-out. 

Tijdens die vakantie in Kroatië nam ik een drastisch besluit. Het moest anders, ik ging niet meer anderen de schuld geven van wat mij was overkomen maar vanaf nu ging ik mijn eigen verantwoording nemen. 

 

Want daar op dat strand had ik ineens tijd voor mezelf, tijd om te lezen, tijd om mijn gedachten om te schrijven en tijd om te voelen wat ik nu écht wilde in mijn leven.

 

Wat ik echt verlangde was een eigen succesvolle business neer te zetten, een kindje waarmee ik samen met Dion een gezin vormde en een groot huis waar wij ons gelukkig voelden.

 

Ik besloot vanaf nu mijn dagen in te vullen zoals ik dat wilde. In mijn meegenomen notitieboekje schreef ik al deze dingen op. Toen had ik nog geen idee dat de komende jaren dit zich allemaal zou gaan ontvouwen en mijn werkelijkheid werd.

 

De eerste zin die ik op schreef en antwoord op gaf: “Wat wil ik nu echt?”

 

Vanaf die dag (augustus 2015) besloot ik om beter voor mezelf te gaan zorgen, mezelf op nummer 1 te zetten en te gaan doen wat mij echt gelukkig maakte.

 

Mijn motto veranderde in: “Wat wil ik?”. 

 

Ik wilde het gevoel hebben dat ik werk niet meer als werk voelde en ik wilde altijd het gevoel hebben dat het zondagochtend was. Want dat was bij mij het enige moment in de week dat ik mij gelukkig voelde, samen met Dion met een heerlijk kopje koffietje op bed. Zo wilde ik mij elke dag voelen!

 

Ik was klaar met het draaien op de automatische piloot, het harde en vele werken. Het altijd maar ‘oh zo druk’ hebben en van alles moeten waren daarvoor eerder regel dan uitzondering. 

 

Want wat zou er gebeuren als ik voor mezelf koos? 

 

Ondanks de angst die het met zich meebracht, ondanks de onzekerheid schreef ik mijn ontslagbrief, stapte uit loondienst en nog zonder 1 euro aan omzet startte in mijn bedrijf. Mijn man dacht ondertussen dat ik gek was geworden, maar ik wilde gelukkig en succesvol zijn op alle gebieden in mijn leven, zo ook in mijn werk.

 

Ik stapte uit de ratrace en begon werken niet meer als werken te zien, maar als een opstapje naar het volgende level. Ik ging een opleiding volgen als Lifecoach en specialiseren in persoonlijke ontwikkelen.

 

Tot dan toe nog geen idee dat ik hier geld mee kon verdienen. Ik stopte met vechten tegen het leven, ik wilde het leven voelen, ik wilde het leven leven. Ik wilde dat het leven voor mij ging werken, niet tegen mij.

 

Nu 8 jaar later en met meer dan € 50.000, – die ik in mijzelf en mijn bedrijf heb geïnvesteerd, heb ik nu mijn eigen kantoor aan huis, woon ik samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtig verbouwde huis in Zuid-Limburg. Hierdoor leid ik nu een succesvol bedrijf en voelt werken voor mij niet meer als werken.

 

Waar ik elke dag met een heerlijke kop koffie die succesvolle en ambitieuze vrouwen mag helpen zich ook succesvol te voelen vanbinnen. Een leven veel meer vanuit overgave, rust en vertrouwen. Mijn coaching is dan ook een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want hiermee worden de stappen gezet waar jij nooit van hadden gedacht dat dit haalbaar was of überhaupt in je zat. 

 

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld.

 

Er zijn klanten die academy’s hebben opgezet, een nieuw bedrijf zijn begonnen, personeel heeft ontslagen, pertinent in Griekenland zijn gaan wonen en weg zijn gegaan bij hun partner omdat deze hun tegenhield in hun groei.

 

Dat wil niet zeggen dat dit ook bij jou gebeurt, ik leerde hun vooral positiever naar het leven te kijken en de dingen aan te trekken die zij echt wilde. Door milder te zijn naar zichzelf, terug te gaan naar de basis, om echt weer te durven voelen en vooral zich af te sluiten van negatieve energieën van anderen. Ze ontdekte steeds meer wie ze werkelijk waren, waar ze in eerste instantie enorm bang voor waren, want stel je voor je vindt deze persoon helemaal niet zo leuk. Maar niets bleek minder waar, ze wilde nooit meer anders, nooit meer terug, kregen nieuwe doelen in hun leven en genieten nu van elk moment.

 

Alle negatieve energie is uit hun leven geëlimineerd, negatieve mensen verdwenen als sneeuw voor de zon en stress bestond eigenlijk niet meer. 

 

Doodeng, want ja, wie ben je in de essentie? Want stel je voor mensen gaan je egoïstisch noemen of misschien raak je zelfs vriendschappen kwijt. Ik heb zelf het contact met mijn vader verloren voor een tijdje, maar ik bleef me focussen op dat wat mij een goed gevoel gaf. 

 

Het resultaat is namelijk dat jij er oprecht voor mensen kan zijn, omdat jij je goed voelt, meer zelfvertrouwen ervaart, jij mensen op een nog hoger leven kan helpen en daardoor ook meer impact maakt op de wereld. Er komen nieuwe mensen en mogelijkheden op je pad waardoor nieuwe deuren openen.


Terug naar de basis, terug naar wat jij wilt! Terug naar de essentie wie jij diep van binnen bent. Terug naar rust in je lijf en je hoofd, de balans weer vinden en leven alsof het elke dag Zondagochtend is. Want dat is hoe ik het leven beleef. En dat gevoel gun ik jou ook!


Niets in mijn leven is meer vanzelfsprekend, de automatische piloot zit nooit meer aan het stuur en ik durf uit te spreken dat ik een hekel heb aan Bon Jovi (ook al vindt de rest van de wereld hem geweldig) en schaam ik me er niet voor dat ik niet kan huppelen. Dat ik iemand ben die vijf boeken tegelijk leest en dat ik weet dat er meer is tussen hemel en aarde. That’s me, that’s what you get! That I would be good… wat er ook gebeurd.

 

Is getekend een gelukkig mens!

 

En nu jij? Wat maakt het dat jij nog niet diep van binnen het leven leeft dat je zou willen leven? Deel het hier met mij en ik neem binnen 24 uur contact op.

Mentaal

Wil jij ook altijd dat zondagochtend hebben? Mentaal sterker worden? Zo sterk in je leven staan dat andere mensen jou eigenlijk niet meer kunnen raken? Onze mindset houdt ons met overtuigingen en blokkades tegen om diegene te zijn die we willen uitstralen. Je weet wel dat je het ook alleen kan en die beren van de weg af kan slaan, maar dat gaat zoveel langer duren. Samen maken we een plan in lijn met jouw doelen op zowel business als privé vlak.

Emotioneel

Vaak kijken we op tegen de emoties die er bij komen kijken (zeker als we het hebben over innerwork). We denken dan dat er eerst een hele beerput aan emoties aan vooraf moeten gaan voordat we verder komen. Dat we hier dagen misschien wel weken over doen. Maar niets is minder waar. Ik creëer voor jou een  veilige omgeving waar jij jezelf mag zijn en waarbij het licht aanvoelt i.p.v. donker. We focussen ons op jou en wat voor jou belangrijk is. 

 

Business

Waar ik voor sta is dat jij je 100% zelfverzekerd voelt zowel als mens als ondernemer. De focus in mijn coaching ligt op jou als persoon, de balans in jouw leven en wat bij jou past als professional. Ik sta naast je, zie de blinde vlekken en kun je altijd een beroep op mij doen als je vastzit. Je hebt mijn telefoonnummer dat je van maandag tot vrijdag kan bellen zodat we meteen ‘on the spot’ helderheid krijgen zodat jij meteen weer door kan. 

Plan een gesprek in

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat ‘zondagochtendgevoel’ weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

  • Jij hebt als bedrijf recht van bestaat, je weet hoe jij je klanten en omzet binnenhaalt. 
  • Je bent bekend met het ondernemerschap, je bent dus geen starter meer of iemand die een bedrijf wilt beginnen. 
  • Je hebt een omzet van minimaal € 50.000 per jaar of bent bereid om dat te doen wat nodig is om dat te behalen.
  • Je voelt je zelfverzekerd in de strategieën die je nu gebruikt.
  • Jij mist de groei, het ‘zondagochtendgevoel’ in je hoofd en hebt soms zelf het gevoel dat je stilstaat.
Dan ben ik er voor jou! Maak hieronder meteen een afspraak in mijn agenda.