Joyce Scheijen | Personal Coach

Masterclass
"Op naar die ton door je Money Mindset te veranderen."

Was het maar zo simpel.

Met het upgraden van je Money Mindset kom je een heel eind om verandering aan te brengen in zowel je bedrijf als op je bankrekening, maar daar is natuurlijk alles dat nodig is om ervoor te zorgen dat jij én meer klanten draait én meer omzet binnenhaalt.

Tijdens deze Masterclass neem ik je mee hoe het upgraden van Money Mindset daar al een hoop verandering in kan brengen en hoe jij met een aantal simpele tools meer klanten en meer omzet kan draaien. Want jij wilt naar die ton, een nieuwe mijlpaal, en daarvoor hoef jij je echt niet over de kop te werken. 

Money Mindset kan dus wel degelijk kan bijdragen aan jouw succes. Zodat jij heel snel naar die ton kan doorgroeien.

Tijdens de Masterclass leer ik je:

Het wordt in ieder geval tijd dat er iets verandert, maar je hebt eigenlijk geen idee waar je moet beginnen.

“Er staan wel degelijk mensen op jouw boodschap te wachten.”

Je bent al op de goede weg en je voelt dat je steeds dichterbij de kern komt. Je wilt beschikken over die echte ondernemersmindset. Je wilt de kansen en de mogelijkheden zien en het succes ervaren met zowel een goede strategie als de persoonlijke groei die erbij hoort. Je ziet dat er oneindig veel kansen zijn die je wilt benutten. Je weet dat een succesvolle business opbouwen en goede resultaten halen tijd, geld en energie kosten. Tegelijkertijd wil je ook dat het moeitelozer gaat, dat je slimmer, efficiënter en vooral intuïtiever mag werken.

Je weet dat het geen quickfix gaat zijn, maar wilt juist een stabiele basis. Want een huis wordt ook niet om een scheve fundering gebouwd.

Je wilt je omringen met mensen die je upliften, andere ondernemers die staan te juichen als jij je grootse plannen roept en die grote successen behaald.

Maar...

En eigenlijk ben je bang want anderen van je gaan vinden als je echt gaat staan voor wat je gelooft.

Dan is dit precies wat je zoekt! Ga samen met mij het spel aan. 

“Het wordt tijd om je eigen spel te spelen.”

Weet dat je niet alleen staat. Ik heb een plek gecreëerd waar mensen dezelfde ambities delen, elkaar aanmoedigen en die jou zien voor wie jij bent. Een plek waar je vuurtje weer volop gaat branden en jij jezelf kan zijn. Een plek waar jij je grootste ideeën mag delen en wij jou stimuleren om deze ook tot werkelijkheid te brengen.

"Het wordt tijd om je te richten op jezelf en niet meer te kijken naar anderen"

“Play Your Own Game” is…

Een
Groepsprogramma

Een
Mastermind

Een
Community

Business
Coaching

Persoonlijke
Ontwikkeling

Spirituele
Groei

Dit krijg je in “Play Your Own Game”

“Ik wil dat je er alles uithaalt wat erin zit, niet alleen in je business maar ook in je leven.”

Op maandag stellen we doelen en starten we elke week met een nieuwe thema.

Op woensdag ben ik aanwezig in de community om jullie vragen je beantwoorden.

Op vrijdag vieren we onze successen.

"De samenwerking met Joyce heeft mij echt weer het vertrouwen gegeven in mezelf en in het feit dat ik verder kan komen dan ik ooit had gedacht. Ik wilde groeien, maar wist niet hoe. Ik had mijn eigen grenzen niet helder en kon ze dus ook niet goed bewaken. Dit is zo'n enorm verschil met nu.

Het persoonlijke contact en begeleiding van Joyce is een grote meerwaarde in het programma. Ze stelt lastige vragen, die zorgen voor diepe doordenkers. Ze stond écht naast me, ze wist de dingen naar boven te halen waar ik weerstand bij voelde. Deze dingen hielpen mij om patronen te doorbreken en dingen durven los te laten.

Het programma heeft mij meer rust in mijn hoofd gebracht en meer vertrouwen in mezelf dat ik alle uitdagingen aan kan die ik tegen kom. Ik weet nu dat ik echt meer dan geschikt ben om te ondernemen. Het heeft me trouwens zoveel meer heeft opgeleverd dan ik vooraf kon inschatten. Joyce, bedankt voor je scherpe vragen en je oprechte steun! Maar zeker ook je openheid, je kritische houding als ik dat nodig had en je cheerleader-werk als dat was wat ik nodig heb. 

Blijf vooral wie je bent en keep rocking!."

Joyce Killaars

bedrijfsverbeteraar

In de online training
"Powerboost Your Business" leer ik jou:

In de online training
“Powerboost Your Mindset” leer ik jou:

Jouw Investering

€ 497,- 

per maand (excl. btw) 

Maandelijkse betaling:

Jouw investering is € 497,- euro per maand (excl. btw) voor de duur van het traject (drie termijnen).

€ 1397,- 

betaling in 1x (excl. btw) 

Betaling in één keer:

Betaal je in één keer dan krijg je € 100,- korting en betaal je slechts € 1397,- euro (excl. btw).

Wie ben ik?

Ik ben Joyce Scheijen en woon samen met mijn man Dion en dochtertje Ella in ons prachtig verbouwde huis in Zuid-Limburg. Ik run een succesvol bedrijf en voelt werken voor mij al vijf jaar niet meer als werken. Op dagelijks vlak help ik succesvolle vrouwen op het gebied van hun business en hun privéleven het succes te laten voelen en te ontdekken waarvoor ze hier zijn, zodat zij (nog) meer impact kunnen maken in deze wereld. 

Ik help jou dichterbij jouw potentieel te komen, zodat jij vanuit jouw kracht (én hart) gaat doen waarvoor je hier op aarde bent.

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit, met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit door maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur geen uitzondering. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en ondertussen voelde ik mij doodongelukkig. Ik had geen eigen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Inmiddels heb ik al honderden krachtige en succesvolle vrouwen mogen helpen om af te rekenen met die stemmetjes in hun hoofd, de weerstand en af te rekenen met de angst wat anderen van hun vinden. Na onze samenwerking was het draaien op de automatische piloot gestopt en zag hun agenda er ineens veel anders uit met veel meer rust en vrije tijd. Ik heb ze laten voelen wat ze diep van binnen eigenlijk écht graag willen, zodat ze zich naast hun succesvolle business ook dat succes voelen vanbinnen. Het mooie was dat daarnaast hun business gewoon doorgroeide.

Waar ik vandaan kom is dat ik mezelf altijd volledig wegcijferde, het anderen alleen maar naar hun zin wilde maken en putte ik mezelf totaal uit om maar hard te blijven door werken en waren werkweken van 60/70 uur heel normaal. 

Ik dacht dat het zo hoorde. De status, het harde werken, het aanzien bij mijn vrienden en familie en mij ondertussen mij doodongelukkig voelen. Ik had geen huis, geen baan waar ik gelukkig van werd, geen kinderen, geen gezin en had alleen maar last van negatieve gedachten.

Mijn lichaam stond de hele dag onder stress!

Wat wil ik nu echt?

Op een dag besloot ik anders: “Wat wil ik nu echt?”

Ik stapte uit de ratrace, startte mijn eigen bedrijf, specialiseerde mij in persoonlijke ontwikkeling, kwamen er al vrij snel ondernemers op mijn pad omdat mijn bedrijf booming ging. Nu help ik succesvolle en ambitieuze vrouwen het succes ook van binnen te voelen. Een leven te leven vanuit overgave, rust en vertrouwen. Mijn coaching is dan ook een combinatie van business coaching, persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei, want hiermee worden de stappen gezet waar jij nooit van had gedacht dat dit haalbaar was of überhaupt in je zat. 

Dagelijks krijg ik nog appjes, mailtjes of telefoontjes van (oud)klanten dat ze zich nog nooit zo gelukkig hebben gevoeld.

Want ook jij kan een succesvolle business opzetten waar jij van droomt.

Wat zeggen anderen over mijn diensten?

"Voordat ik het traject bij jou startte was ik behoorlijk down en wist niet precies wat te doen en hoe ik mijn bedrijf zou kunnen laten groeien. Ik zat absoluut niet lekker in mijn vel. Al na ons eerste afspraak veranderde dat! Dit was zo’n fijn gevoel!

Na een half jaar coaching was ik nog echt niet klaar, ik wilde meer en voelde meteen dat ik het traject wilde verlengen. Nu durf ik het op eigen kracht. Zie ik zelf dat ik enorm gegroeid ben, dit had ik bij de aanvang van het traject niet kunnen dromen. Eerst mijn baan in loondienst opgezegd en nu fulltime met mijn eigen bedrijf bezig. Een droom die werkelijkheid is geworden. Dit had ik nooit gedurfd zonder jouw coaching. Jij wist precies, iedere keer weer, de juiste gevoelige snaar te raken en wat ik nodig had. Je bent eerlijk en oprecht en neemt geen blad voor de mond. Dat we elkaar vaak live zagen, gaf mij zoveel meer energie en samen met de oefeningen heeft dat een enorme bijdrage geleverd voor waar ik nu sta. Je weet door te dringen, de vinger op de zere plek te leggen en door te vragen. En af en toe ook heerlijk een keer vloeken. Lekker eerlijk en oprecht. 

Ik voel nu echt het vertrouwen en de kracht in mezelf. 
Danke, danke, danke!"

Yvonne Pustjens

Weddingspecialist

"Door het traject van Joyce heb ik mezelf een stuk beter leren kennen. Ik weet nu dat ik meer op mezelf en het leven mag vertrouwen, ik weet wat ik nodig heb en dat ik alle angsten onder ogen mag komen en zodat ik het los kan laten. Ik heb geleerd meer geduld te hebben wat betreft mijn groei en kan mij nu beter focussen op wat ik wil en doe. Ik ben echt op alle vlakken gegroeid!

Joyce, jij staat zeker in mijn top 5 van meest waardevolle mensen waar ik van heb mogen leren in mijn leven tot dusver. In de toekomst kom ik zeker bij je terug voor een vervolg, aangezien ik (nog) niet uitgeleerd ben van je en zo ongelofelijk dankbaar ben voor alles wat ik in de afgelopen maanden over mezelf en mijn bedrijf heb mogen leren. Maar nu wordt het tijd om even op eigen benen te staan en alles te integreren. Jij hebt mij geholpen de weg naar mezelf terug te vinden, terwijl ik dit al jaren kwijt was. Mijn dank is zeer groot en eigenlijk niet in woorden uit te drukken!

Dit traject raad ik iedereen aan die meer wilt leren over zichzelf en nu chaos binnen zijn bedrijf en hoofd ervaart."

Cally de Baan

Businesscoach in de hondenbranche

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een businesscoach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Ik was dus helemaal niet op zoek naar een coach toen jij op mijn pad kwam. Per toeval raakte we in gesprek op Instagram en je stelde me precies de juiste vragen, hield me direct een spiegel voor. Ik weet ook nog precies wanneer het was, waar ik was en hoe ik me voelde haha. Bizar! Ik zat volledig in de voorbereiding van mijn retraite en stelde op Instagram de vraag wat klinkt beter/passender workation of retraite. Jij stelde toen de vraag, wat maakt het uit hoe het heet? Wat BEREIKEN ze als ze met je mee gaan? Welke transformatie maken ze, wat is het resultaat? Allemaal vragen die me triggerde en aan het denken hebben gezet. Je hielp me de dagen die daarop volgde enorm met al je vragen en tips. En toen dacht ik shit.... heb ik dan misschien toch een business coach nodig? Is Joyce degene die mij kan helpen? Tijdens ons kennismakingsgesprek voelde ik heel duidelijk YES dit is wat ik mag gaan doen. Je hielp me al voordat we aan de slag gingen, je gaf me zoveel vertrouwen tijdens ons gesprek en je stelt écht de juiste vragen. Je hield me direct een spiegel voor. En dat maakt jou (naar mijn mening) echt uniek. Iemand die echt durft te zeggen waar het op staat en confronterende vragen durft te stellen. Want dát maakt dat je echt inzichten krijgt en groeit als persoon EN met je bedrijf.

Ik wil je echt enorm bedanken voor alles!!!”

Ellen Bressers

Marketing & Webinar expert

Veelgestelde Vragen

Deze cursus leent zich uitstekend voor starters maar ook voor de ondernemers die al wat langer onderweg zijn. Ik deel alle informatie die ik de afgelopen jaren heb opgedaan en jouw dus tijd, geld en vooral energie oplevert.

Indien je echt voelt dit is wat ik wil en je hebt meerdere termijnen nodig? Stuur mij dan even een berichtje op [email protected] en we regelen het voor je.

Meer voldoening, een stabiele fundering voor je bedrijf (en je mindset), meer omzet, meer klanten en dat je dat doet waar jij zielsgelukkig van wordt en er ook nog eens goed geld mee verdiend.

De vraag is: “Wat kost het mij als ik het niet doet?” Als je nog even zelf blijft aanmodderen, het zelf blijft doen, Wat kost het jou aan extra tijd, misschien zelfs wel meer geld en energie. Wat gaat het je opleveren als je het wel doet? En het van iemand leert die het wiel al voor je heeft uitgevonden?

Bekijk het als een investering in jezelf, die jij jezelf mag gunnen. Als waar jij levenslang profijt van zal hebben.

Je kunt dit traject opgeven als opleidingskosten bij de Belastingdienst en dit verwerken in je administratie. Als ondernemer kun je ook de BTW aftrekken.

Als je vraag hier niet tussen staat mag je mij altijd een berichtje sturen op mijn Instagram: @joycescheijen of mailen naar [email protected] en dan zal ik of mijn team deze met alle liefde beantwoorden.