Joyce Scheijen | Personal Coach

Aanbod

‘In mijn hoofd is het nooit eens even rustig’ – Hoor jij je dit regelmatig tegen jezelf zeggen? Of heb je het idee dat je altijd maar aanstaat en het in je hoofd altijd maar doorgaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Hieronder ga je lezen hoe mijn coaching jou kan gaan helpen om het in je hoofd altijd ‘zondagochtend’ te krijgen.

Heb je nog vragen? Plan dan een gesprek met me in, dan kijken we samen naar jouw situatie en hoe ik daarbij kan helpen als business- en personal coach.

Coaching traject

Groeien doe je niet in een dag, daarom gaan we samen een jaar lang aan de slag. Zodat jij aan het eind van dat traject jouw ‘zondagochtendgevoel’ vast kan houden, in de lead blijft in jouw bedrijf en de zaken voor jezelf simpel kunt houden.

Dan kun jij je weer focussen op waar het écht om draait. Wil jij meer rust in je hoofd, meer ruimte in je bedrijf en vaker ‘zondagochtend’?

Zo ziet een coaching traject eruit

Ik wil geen coach zijn die in jouw spotlight gaat staan, maar juist een coach die bij jou aan de zijlijn staat. Die je vanaf daar aanmoedigt, helpt, spiegelt en af en toe het juiste duwtje geeft zodat jij kunt versimpelen en kunt focussen op wat echt belangrijk is. Daarom vind ik het belangrijk dat ik begrijp hoe jouw dag eruitziet. Ik loop daarom graag een keer met je mee op de werkvloer, ben aanwezig bij een van jouw live dagen of evenementen.

Maandelijks hebben we sowieso live of online contact (dit kan ook gesplitst worden in tweemaal een half uur), en elke week check ik even bij je in met een belletje, appje of mailtje. Zo zorg ik ervoor dat ik continu op de hoogte ben van wat jou bezighoudt en hoe ik daar het beste bij kan ondersteunen als jouw persoonlijke en business coach. Ik houd jouw planning goed bij, houd korte lijntjes aan en coach het liefst on the spot. Zo blijf ik altijd bereikbaar voor jou: als je safe space waar je even dat professionele petje ook kunt afzetten.

Ik wil er voor je zijn op de momenten die je niet op social media laat zien. Als het even niet zo lekker gaat (privé of zakelijk), klanten over jouw grenzen heen gaan of je gewoon even flink baalt van wat er (nog) niet is. Dat is in mijn ogen een goede coach – een die aan de zijlijn staat, terwijl jij zelf in jouw spotlight blijft staan. Ik wil jou sterker maken op de momenten dat het allesbehalve zondagochtend is, en je leren hoe je kunt zorgen dat je het altijd weer zondagochtend kunt maken voor jezelf!

Wat mag je verwachten?

Als wij gaan samenwerken, dan mag je een aantal dingen verwachten van mij als jouw coach.

 • Ik ben je safe space waar je jouw professionele pet even mag afzetten;
 • Ik ben een spiegel die graag uitdagende vragen stelt;
 • Ik ben er voor jou, op de momenten dat je iemand nodig hebt;
 • Ik zorg ervoor dat we wekelijks even een contactmomentje hebben en regelmatig de tijd nemen om samen te zitten en te kijken naar jouw groei;
 • Ik ken jouw planning, weet wanneer je belangrijke momenten hebt, ben aanwezig tijdens jouw live dagen of evenementen en sta daar als je me nodig hebt als jouw personal coach;
 • Ik oordeel niet, ik maak ruimte voor kwetsbaarheid en veiligheid en zorg dat de focus op jou als persoon ligt;
 • Ik werk met jou aan duurzaam persoonlijk leiderschap, inner work, ruimte in je hoofd en in je bedrijf, het versimpelen van je dagelijkse bezigheden en het afrekenen van mindfucks en beren op de weg.
 • Ik zorg ervoor dat jij dat ‘zondagochtendgevoel’ weer kan gaan ervaren.

Plan een gesprek in

Voldoe jij aan de onderstaande voorwaarden en zoek jij een manier om dat zondagochtendgevoel weer terug te krijgen? Dan spreek ik je graag in een sessie!

 • Jij weet dat je goed bent in wat je doet.
 • Je bent bekend met het ondernemerschap, dus je bent geen starter meer of staat op het punt om een bedrijf te beginnen.
 • Je hebt een omzet van minimaal € 50.000 per jaar (of gaat daar zeker heen dit jaar).
 • Je voelt je zelfverzekerd in de strategieën die je gebruikt.
 • Jij mist het ‘zondagochtendgevoel’ in je hoofd.